![]() |
||||
|
Link :: 04.05.2007 :: 00:48 Link :: 06.05.2007 :: 00:46 Ingenuite. Na wskroś. W każdą bzdure, każdą miłość. W puste słowa. I przeciągi w twoim domu strzelają złudzeniami. Komentuj(0) Link :: 09.05.2007 :: 12:45 Aby zbierać gwiazdy. Chwilami, niby świadek, przyglądam się tej dwutorowości. Nie chcąc brać udziału stoję, cynicznie bezstronna. Ale nie dziś. Dziś jestem bombą. Oboje jesteśmy w tym i ty, i ja, to trójkąt wybitnie trismegistyczny. Komentuj(0) Link :: 11.05.2007 :: 23:13 To tylko 11 minut. Zrozumiałam, dlaczego zawsze kończysz przede mną. Jestem po prostu inaczej zbudowana. Stworzona do innych uniesień. Mam rzadką zdolność przeżywania orgazmu mentalnego. Najlepiej podniecić mnie przez uszy. Słowami. Ustami do ust. Komentuj(0) Link :: 19.05.2007 :: 16:08 Mg.! Są miejsca w których muzyka nigdy się nie zmienia. Gdzie zawsze całujemy się bardziej. Pamiętasz Piotrusia Pana? Latanie jest całkiem naturalne. No i nie mam na imię Justine. ![]() Wrócę tu. Jak bumerang. Przecież mnie znasz. Komentuj(1) |
|
Czas zmarnowany nie istnieje we wspomnieniach...
2010 Podroze w czasie: Ukochanka - Dziewczyna jak malina.
Sol - On wie gdzie jest Kasjopeja.
My - Zawsze mozna sie zawiesc..
Edzia - Skryty dostawca wanilii. Kai - i lepiej nie mowic juz nic. Blueberry - Mostowa panna.Extraordinary Girl - Alterego. Waniliowe? |
|