![]() |
||||
|
Link :: 12.11.2006 :: 00:20 Link :: 13.11.2006 :: 17:54 In his kiss. A jak się już odnajdzie mój książe zimowy to na ręce wyrośnie mi tron. Posadzę go na nim w koronie z zastygłej abstrakcji. Każdego ranka, będzie przynosił mi kawę z mlekiem. I tak będziemy sobie żyć. We własnym chlebaku próżniowym. Komentuj(0) Link :: 16.11.2006 :: 15:51 W salonie wsród ciepłych świec. Jak potrzebujesz ciepła to włącz ogrzewanie. Jak się czujesz Błażej? Komentuj(2) Link :: 28.11.2006 :: 18:08 Kultura na sprzedaż. Magda! Ja się Ciebie wcale nie boję! I chciałam zaznaczyć, że ze swoimi okrąglymi zdaniami o miłości zajdę bardzo daleko. Bo są takie rzeczy na świecie o których nie śniło się noblistom. Jak to tak może być, że on wyjedzie i ją zostawi? Żadna ze mnie Telimena. Mój Hrabio Tadeuszu. Przypmina mi to trochę sprawę gazu z Rosji. Że niby zakręcą kurek. Powoli rekonstruuję moje mięsnie gładkie. Okłady z czekolady i inne babcine sposoby działają niezawodnie. Polecam także chłodne spacery z dużą ilością Kamili. Za ile mnie pokochasz? Komentuj(0) Link :: 29.11.2006 :: 17:22 Ciepła chemia w drzwiach. Raju. Pierwszy raz w życiu cieszę się że jestem histeryczką. Przynajmniej szybko mi przechodzi to wszystko. Wiadomo że nie kończy sie na jednej mokrej poduszce a dziś nawet obudziłam się z kacem. Mimo wszystko! Lubię je-sień. Bo można patrzyć w przyszłość, w stronę zielonego. No i za szampańskie wieczory o poranku.! Do dna! Komentuj(2) |
|
Czas zmarnowany nie istnieje we wspomnieniach...
2010 Podroze w czasie: Ukochanka - Dziewczyna jak malina.
Sol - On wie gdzie jest Kasjopeja.
My - Zawsze mozna sie zawiesc..
Edzia - Skryty dostawca wanilii. Kai - i lepiej nie mowic juz nic. Blueberry - Mostowa panna.Extraordinary Girl - Alterego. Waniliowe? |
|