|
Link :: 01.07.2005 :: 22:17 Link :: 03.07.2005 :: 21:14 Zdruzgotanie ma kolor indygo. A moze turkusowy?.. Marzenni. Ich trzech jest... I dlatego bedziemy kiedys razem kapelusze kupowac. To bedzie szczesliwe. Jak m&m's dzis nad ranem. I nie wiem wciaz. Czemu nie wracasz z odchlani tej ciemnej. Komentuj(6) Link :: 13.07.2005 :: 23:08 W tym strumieniu prawda splywa. Wszystko jest raczej zle. Choc melzanz bazyliowo - frikowy byl. (PaNoRaMiX!!). I choc nie przeszlas obok niezauwazenie. Ohh.. kombajnisci z singlem na murku. A na niebie swiatla... Wiesz o tym jak filmowo mozna pizze na deszczu jesc? Humor poprawic tym i spontanicznie tak... Mimo ze Peja w glosnikach tej! Przyjemne tych kilka dni w raju. A teraz tylko Arkadia. Nie mam szczescia w kieszeniach tytyryty..kieszeni tez nie! Niewolnice slonca. Klamczynie z San Francisco! Jeszcze ryksza pijedziemy tam albo bimba. Zobaczysz! Bedziemy calowac ul! Chec masz na lody moze, albo na mlode zboze.. Komentuj(3) Link :: 18.07.2005 :: 14:50 Czesc TereSKA! Martini. Slimy. Kawa i ja z Blueberry! Kocham ten stan.. O czwartej nad ranem. Piracko tak! Coz to..ze towarzystwo tak wyborne masz. A juto znowu pojdziemy nad rzeke? Komentuj(3) Link :: 22.07.2005 :: 18:06 Bo mnie swit oszukal. Zbilam rozowy kubek. Byl przeciez rozowy. Nic przed smiercia nie wspomnial o siedmiu latach nieszczescia. A ja glupia opowiedzialam ci historie moich tresowanych zyletek. Gdy ona znow na progu wystudzila sny.. Komentuj(4) Link :: 25.07.2005 :: 00:55 Jak jedwab. ...a padal deszcz. I nawet martwe roze potrafia byc prozne. W ciaglu 11.. godzin stary most stoi tam gdzie stal. Komentuj(2) Link :: 28.07.2005 :: 18:43 A gdzie teraz, moj glupio uparty chlopcze? Bo jesli jest tak. Jesli w milosci wszystko jest postanowione? Skonczenie skonczone. Dopoki smierc nas nie rozlaczy. Szkoda ze ja nie jestem z papieru, ze moje zycie nie jest papierowe z papieru na papierze. (Moje zycie z papieru). Komentuj(1) Link :: 31.07.2005 :: 22:39 "Zanim groszki i roze pocalauja sie znow przez plot.." Hiszpanska megalomania. Juz wkrotce w kinach.. przestanie bolec mnie glowa! A twoja slina bedzie miala smak papierosow i wina! Komentuj(2) |
|
Czas zmarnowany nie istnieje we wspomnieniach...
2024 Podroze w czasie: Ukochanka - Dziewczyna jak malina.
Sol - On wie gdzie jest Kasjopeja.
My - Zawsze mozna sie zawiesc..
Edzia - Skryty dostawca wanilii. Kai - i lepiej nie mowic juz nic. Blueberry - Mostowa panna.Extraordinary Girl - Alterego. Waniliowe? |
|